Udvendigt malerarbejde

Udvendigt malerarbejde

Facaden på dit hus, din ejendom eller virksomhed er førstehåndsindtrykket og har stor betydning for, hvordan det samlede indtryk af bygningen er. Derfor er det vigtigt med indbydende facader, døre og vinduer.

Forlæng holdbarheden og det visuelle udtryk

Vi har en stor viden om, hvilke muligheder der eksisterer for at få repareret eller frisket en facade op. Det samme gælder dine vinduer, døre og træværk, hvor holdbarheden kan forlænges, når træværket bliver holdt ved lige af vores professionelle bygningsmalere.

I Danmark har vi et hårdt klima, hvilket betyder, at forarbejdet skal udføres ordentligt, samt at mellembehandlingerne overholdes, så slutbehandlingerne og det endelige resultat kommer til at fremstå så flot som muligt. Hos Malerfirmaet Evald Sørensens Eftf. bruger vi derfor kun de bedste produkter til din facade, hus eller træterrasse og forlænger dermed holdbarheden samt det visuelle indtryk i endnu længere tid.

Få et professionelt malerarbejde allerede i dag

Hos Malerfirmaet Evald Sørensens Eftf. sidder vi klar til at rådgive og hjælpe med planlægning af projekter. Hvis der opstår tvivlsspørgsmål, har vi også tilknyttet en teknisk konsulent, så vi altid kan tilbyde vejledning omkring dit udendørs malearbejde eller facadebehandling til fulde.

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om dit næste malerarbejde.