Nybyg & licitationsarbejde

Nybyg & Licitationsarbejde

Gennem 50 år har vi hos Malerfirmaet Evald Sørensens Eftf. tilegnet os stor viden og erfaring med at arbejde på byggepladser. Ved større projekter med licitationsarbejde og malerarbejde på byggepladser er gensidig respekt og effektivitet en naturlig del af vores malerarbejde.

Hos Malerfirmaet Evald Sørensens Eftf. tilbyder vi altid professionel rådgivning indenfor malerarbejde, hvor kvalitet, grundighed og sans for detalje er en selvfølge.

Desuden udfører vi malerarbejde for både private, offentlige og erhvervskunder i hele landet.

Den rette samarbejdspartner

Hos Malerfirmaet Evald Sørensens Eftf. ønsker vi at være den professionelle samarbejdspartner, som vores kunder kan have et langvarigt og positivt samarbejde med. Derfor er vi stolte af, at størstedelen af vores kunder kommer gennem anbefalinger fra nuværende kunder.

Denne tendens ønsker vi at fastholde ved altid at behandle vores kunder med respekt og et professionelt malerarbejde leveret i højeste kvalitet.

Vi prioriterer tidsplaner højt og stræber efter altid at overholde dem. Det er nemlig vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere, hovedentreprenører m.m. altid får sig en god oplevelse, hvor god og jævnlig kommunikation er en naturlig del af vores arbejdsproces.

Få et professionelt malerarbejde allerede i dag

Hos Malerfirmaet Evald Sørensens Eftf. er vi din troværdige og lettilgængelige malervirksomhed. Vi sidder klar til at rådgive dig med planlægning og prissætning af projekter i din næste hovedentreprise – allerede i dag.