Private

Private

At invitere håndværkere ind i dit hjem kræver tillid. Det forstår vi hos Malerfirmaet Evald Sørensens Eftf. godt og ønsker altid at give vores privatkunder den bedste oplevelse.

Vi har gennem 50 år udført malerarbejde hos private, hvad enten det er opfriskning af lofter og vægge, nyt tapet eller renovering af udvendige vinduer. Vi er altid i god og jævnlig dialog under hele forløbet, da vi gerne vil have, at du føler dig godt tilpas under hele processen.

Hos Malerfirmaet Evald Sørensens Eftf. forventningsafstemmer vi altid, så der ingen misforståelser opstår. På den måde opnår vi altid et smukt og tilfredsstillende resultat for dig som kunde.

Professionel rådgivning og kundeservice

Rådgivning om materialer, produkter og farver er en helt naturlig del af vores arbejde, når vi samarbejder med private. Vi tager dig gennem hele processen med et indledende møde og besigtiger arbejdet, så du kan få et uforpligtende tilbud. Derefter står vores dygtige og veluddannede bygningsmalere til rådighed med en god mængde tålmodighed – og naturligvis gode kompetencer.

Få et professionelt malerarbejde allerede i dag

Hos Malerfirmaet Evald Sørensens Eftf. sidder vi klar til at rådgive dig og give en hånd med dit projekt. Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om dit næste malerarbejde.