Renovering & ombygning

Renovering & Ombygning

Hos Malerfirmaet Evald Sørensens Eftf. udfører vi renoveringsopgaver både indenfor og udenfor samt vedligeholdelsesopgaver for bl.a. hovedentreprenører, bygherrer, arkitekter, kommuner, institutioner, administratorer, boligselskaber, ejerforeninger, private og erhvervsvirksomheder.

Vi er erfarne og vant til at arbejde med renovering af alt fra lejligheder, huse og facader. Vi koordinerer altid med andre erfarne faggrupper, så vi kan følge tidsplanen og udføre et professionelt kvalitetsarbejde.

Over 50 års erfaring med levering af kvalitetsarbejde

Vi har over 50 års erfaring med at lave det sidste finish. Vi spartler, tapetserer og maler uden at springe over forarbejdet og mellembehandlinger. Vi gør intet halvt. Derfor tilbyder vi altid vores kunder rådgivning i materialer og behandlingsmetoder.

Hos Malerfirmaet Evald Sørensens Eftf. leverer vi altid et kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Med renoveringer kan der hurtigt ske ændringer og omstruktureringer, men vi er altid tilgængelige for vores kunder ved evt. ændringer i tidsplanen.

Hvad enten maleropgaven er en opfriskning af kontoret, renovering af lejligheder eller opfriskning af en trappeopgang, leverer vi malerarbejdet med håndværksmæssig kvalitet.

Vi garanterer malerarbejde, hvor sans for detaljen, grundighed og kvalitet er nøgleord.

Få et professionelt malerarbejde allerede i dag

Hvis du står midt i en ombygning eller som entreprenør og savner et godt samarbejde med høj faglig malerbehandling ved din næste renovering, kan du regne med Malerfirmaet Evald Søren-sens Eftf.

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om dit næste malerarbejde.