Firmaprofil

Hvem er Malerfirmaet Evald Sørensens Eftf.?

Hos Malerfirmaet Evald Sørensens Eftf. sætter vi altid tid af til at lytte til vores kunders ønsker og idéer. Vi påtager os store som små opgaver og løser alle opgaver indenfor malerarbejde. Vi har over 50 års erfaring med en stor skare af kunder. Deriblandt har vi løst opgaver for både private, arkitekter, bygherrer, erhverv, kommuner, boligforeninger og forsikringsselskaber og mange flere.

Vi står inde for professionel vejledning og rådgivning, så arbejdet afleveres med fuld tilfredshed indenfor den aftalte tidsfrist.

Historien bag Malerfirmaet Evald Sørensens Eftf.

Tilbage i 1967 stiftede Evald Sørensen malervirksomheden Malerfirmaet Evald Sørensens Eftf. og har gennem alle årene haft et godt ry for at altid udføre professionelt malerarbejde af højeste kvalitet.

I dag drives virksomheden af malermester Christian Frank, som overtog driften i 2017 efter 16 års tjeneste i virksomheden som malersvend. Vi driver stadig firmaet med samme ånd og professio-nalisme som i 1967 og lægger vægt på kvalitetsarbejde og tilfredse kunder.

Få et professionelt malerarbejde allerede i dag

Med vores kompetencer inden for godt malerarbejde, vores engagement og ikke mindst mange års erfaring i branchen er vi rustet til at klare alle typer af maleropgaver.

Vi er medlem af Danske Malermestre, som ikke bare sikrer dig garanti på dit malerarbejde, men også et professionelt håndværk med den rette viden og uddannelse bag.

Hos Malerfirmaet Evald Sørensens Eftf. sidder vi klar til at rådgive og hjælpe med planlægning af projekter. Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om dit næste malerarbejde.